July 2007 Pacifica National Board Meeting

  • : Function ereg_replace() is deprecated in /home/pacifican/pacificana.org/drupal/sites/all/modules/technorati/technorati.module on line 276.
  • : Function ereg_replace() is deprecated in /home/pacifican/pacificana.org/drupal/sites/all/modules/technorati/technorati.module on line 277.

27-29 July 2007 Pacifica National Board Meeting
Los Angeles Downtown Marriott
333 S. Figueroa
Los Angeles CA

Friday, July 27, 2007

9:30 – 1:00 Executive Session (3 hours, 30 minutes)
* Legal and other issues before the foundation
* CFO Evaluation
* ED Status

1:00 -2:00 p.m. Lunch

2:00 – 5:00 Board Discussion (3 hours)
Who We Are as a Network: the relationship between local and national
programming

5:00 – 6:00 Dinner (60 minutes)

PNB Opening Session

6:00 Welcome and roll call (10 minutes)

6:10 Approval of agenda (10 minutes)

6:20 — 6:30 Consideration of motions on meeting procedure – i.e. speaking time, processing procedural motions, etc.
(10 minutes)

6:30 — 6:40 Approval of available minutes (10 minutes)

6:40 – 7:10 Public Comments (30 minutes)

7:10 Break

7:15 – 7:40 Executive Director Report (25 minutes) - KPFTx recording

7:40 –- 8:10 Opening Presentation & Questions
Affiliates Program – Ursula Ruedenberg (30 minutes)

Saturday, July 28

Public Session

9:00 – 11:30 Committee / Task Force Reports (2 hours, 30 mins.)
* Affiliates (30 minutes)
* Elections (20 minutes)
* Governance (20 minutes)
* Personnel (10 minutes)
* Programming (15 minutes)
* Technology (20 minutes)
* Finance (15 minutes)
* Audit (5 minutes)
* Archives (10 minutes)
* Racism and Sexism (5 minutes)

11:20 – 12:00 Public Comments (30 minutes)

12:00 – 1:00 Lunch

1:00 – 4:00 ADA Report and Training (3 hours)
* Francie Moeller

4:00 – 5:30 Staff Reports (90 minutes) – order below

4:00 – 4:30 Finances – Lonnie Hicks (30 minutes)
4:30 – 4:50 Technology – Jon Almeleh and Pete Korakis (20)
4:50 – 5:10 Pacifica Radio Archives – Brian DeShazor (20)
5:10 – 5:30 Programming – Nathan Moore (20)

5:30 – 6:30 Dinner

6:30- 8:00 Station Reports (90 minutes)

(Note: for all reports, the manager or staff member will have 1/3 of the
allotted time for presentation, 2/3 of the time will be used for
discussion with the board)

6:30 – 7:15 Focus Station – KPFK (45 minutes)
7:15 - 8:00 Other Station Discussions (45 minutes)

Adjourn at 8:00 p.m.

Sunday, July 29

9 – 10:30 a.m. Executive session (90 minutes)

Public Session

10:30 – 11:30 Action items (60 minutes)

11:30 – 12:00 Public Comment (30 minutes)

12:00 – 1:00 Lunch

1:00 – 1:45 Unfinished business (45 minutes)

1:45 – 3:00 New business (1 hour & 15 minutes)
Adjourn at 3 p.m.

Technorati Tags: